Witamy na Delphi - forum dla programistów, webmasterów i grafików
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Zlot 2010?

JaSoN
    Guest

Zlot 2010?

Witam!
    Wiadomo coś na temat Zlotu Programistów Delphi 2010? Miał być jakoś pod koniec roku, ale jakoś nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat...

Pozdrawiam!

Odp: Zlot 2010?

też szukałem do pewnego momentu konkretnych informacji ale wszędzie widzę tylko niedomówienia, jakieś szturchanki itd... póki co sobie odpuściłem temat z racji małej ilości czasu, ale jakby ktoś znał jakieś szczegóły (pewne informacje) to przyłączam się do przedmówcy. Chętnie się dowiem czegoś konkretnego na temat zlotu w tym roku... jeśli się wogóle odbędzie... :/

bey
    Guest

Prawodopodobnie się nie odbędzie. Problemy organizacyjne, prawdopodobnie...

Jakiś czas temu kontaktowaliśmy się z byłymi właścicielami domeny delphi.org.pl mieli się odezwać, ewentualnie przesłać wszystkie materiały z wcześniejszych zlotów, zdjęcia itp ale niestety czekamy już 2 miesiące i nic.
    Swoją drogą szkoda, że wszystko poszło do kosza, bo można by odratować tą paczkę zapaleńców delphi...

Dgyby ktoś miał jakieś materiały z wcześniejszych zlotów. Czy cokolwiek co mogło by się przydać, to proszę o kontakt. Bardzo chętnie wrzucę to na forum.

Bookmarks

Uprawnienia