Witamy na Delphi - forum dla programistów, webmasterów i grafików
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Problem z grafiką

Dziś grając w gierkę, mój komputer się nagle zawiesił. Poczekałem, aż znowu zaczął działać i ponownie uruchomiłem grę, jednak grafiki zrobiły się fioletowe, a postacie były zbudowane z trójkątów i kwadratów. Czy mógł wysiąść akcelerator?

Odp: Problem z grafiką

Sprawdź chłodzenie na karcie, bo to może być przyczyna. Jeśli masz wentylator to sprawdź, czy nie jest zatarty, a jeśli radiator to obczaj, czy nie jest zabrudzony. Jednak prawdopodobnie karta jest przegrzana i chyba nie zostaje nic innego jak kupić nową

Sprawdziłem i nadal to samo. Cholera, czyli jednak karta do wymiany?

Niestety, ale tak. Skoro nic nie dało czyszczenie i nadal jest to samo to tylko wymiana pozostaje.

A jaką kartę graficzną mógłbyś polecić? Tak do 400zł

eeeee to ja się martwiłem, że mi karta padła, a tym czasem widzę tutaj całkiem niezłe karty za przystępną cenę. Oj skuszę się na pewno

Ceny sprzętu spadają i teraz za parę złotych można kupić coś naprawdę przyzwoitego.

Ostatnio na Allegro kupiłem sobie takiego oto kompka, całkiem niezły i za nieduże pieniądze:

_______NAJNOWSZY !__QUAD 4 X 3GHZ__1000GB__4GBDDR3 (1225325178) - Aukcje internetowe Allegro

Najnowsze gierki śmigają aż miło, jeszcze tylko monitor lepszy sobie muszę sprawić:P

Bookmarks

Uprawnienia