Witamy na Delphi - forum dla programistów, webmasterów i grafików
+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Jaki dobry kurs HTML i CSS?

Chciałbym się trochę pobawić w tworzenie stron i zwracam się do was z prośba o podanie jakiegoś dobrego kursu internetowego HTML i CSS. Pozdrawiam

Odp: Jaki dobry kurs HTML i CSS?

Dzięki wielki, już zabieram się do lektury. Tak mnie ostatnio naszło na XHTML i muszę spróbować:P

a może dobrze by było zainwestować w jakąś książkę? Ja jak uczę się programować w jakimś języku to wolę mieć książkę, którą, np: sobie wieczorem w łóżku mogę poczytać(laptopa nie mam). To oczywiście zależy od ciebie, jak ci wygodniej

Książka jest dobra, ale chyba wtedy kiedy chciałby się tym zająć na poważnie, wtedy mógłby inwestować w literaturę A jeśli chce tylko pobawić, to chyba nie ma sensu wydawać kasy

kursy internetowe mi w zupełności wystarczą. Tak jak powiedział celeron ja się chcę tylko pobawić, nic poważnego

Cytat Napisał bombik Zobacz post
    Chciałbym się trochę pobawić w tworzenie stron i zwracam się do was z prośba o podanie jakiegoś dobrego kursu internetowego HTML i CSS. Pozdrawiam
    Witam do nauki HTML i CSS-a polecam następujacy kurs:
    Kursy komputerowe html, php, css szkolenia programowania kurs, nauka www - GoWork.pl - Gowork.pl

Bookmarks

Uprawnienia